top of page
IMG_6036.JPG Kirtan Yoga Sacred Art Yantra Maditation Mantra

Retreat

Verzachting, overgave, moeiteloosheid

(this retreat will be in Dutch)

Weekend retraite in Zeeland

16-18 Juni

 

Dit weekend beleef je een fijne mix van zachte yogameditatie,
ademmeditatie, meditatief mantra zingen, en een expressieve 'ecstatic kirtan'.
In alle lessen staan verzachting, overgave en moeiteloosheid centraal.

 

Asana
Je krijgt alle tijd om in een houding te zinken, je lichaam werkelijk te voelen
en je adem vrij te laten worden. Je leert hoe yoga houdingen een instrument kunnen zijn om te komen tot een meditatieve zachtheid en open aandacht waarin je steeds meer de ruimte ervaart om luisterend aanwezig te zijn. Het verwelkomen van sensaties zonder dat je er woorden of betekenis aan geeft maakt de ervaring in elk moment zoveel rijker en vrijer. Gebieden van spanning en verharding kunnen in deze liefdevolle aandacht eindelijk écht verzachten. Het leven wordt steeds levendiger en je zult steeds helderder kunnen zien wie je wérkelijk bent. Dit is voor mij toch wel het grootste geschenk van yoga, dat het je steeds meer inzicht kan geven in je ware natuur. Niet alleen in het begrijpen, maar juist ook in het belichaamd ervaren.

 

Mantra en Kirtan
Het mantra zingen is meer meditatief, en met kirtan is het feest! Ik geef je graag de ervaring van het samen in de stilte van de ochtend mantra’s te chanten. Je krijgt de Sanskrit teksten op papier uitgereikt en je leert iets over de betekenis van wat we zingen of reciteren. We zullen ook een mantra gebruiken in stilte, in combinatie met de adem. Tijdens het dynamische en meer uitbundige kirtan zingen neem ik je mee op het pad van bhakti yoga. In een extra lange eindontspanning kan je genieten van de prachtige live gezongen mantra’s. Ik neem natuurlijk mijn gitaar en harmonium mee en ik kijk er erg naar uit om samen te zingen.

 

Meditatie en Stilte
Dit weekend kun je genieten van de schoonheid van de eenvoud van de Stilte. Van het gewoon zijn met de adem en alles wat zich verder aandient in de aandacht. Meditatie en stilte zijn vervlochten in alle lessen. Ook tijdens de momenten waarop er geen lessen zijn kun je er voor kiezen om die tijd in meditatieve stilte door te brengen.

 

Welkom!
Je bent welkom precies zoals je bent. Er is ruimte om vragen te stellen, te delen, te vieren en stil te zijn. Meer op je zelf of juist samen. Het is niet nodig om ervaring in yoga meditatie of zingen te hebben. Stap voor stap neem ik je op een natuurlijke manier mee van adem naar klank, van klank naar stilte en van doen naar zijn. Als je al langer yoga en meditatie beoefend zul je in dit weekend zeker je beoefening kunnen verdiepen en verrijken.

 

Tussen de lessen door is er ruimte om een wandeling te maken, een massage te boeken of lekker de sauna in te gaan.

  • Spotify Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Aanmelden

Deze retraite wordt georganiseerd door My Own Retreat.

Klik hier om te reserveren en meer te lezen over deze prachtige plek!

Er zijn verschillende soorten kamers, boek op tijd om de kamer van je voorkeur te reserveren. Als je je eigen tent of camper neemt is deze retraite nog voordeliger dan ze al is!

 

Schermafbeelding%202021-04-13%20om%2012.

Accomodatie:

 

We verblijven in "Kuuroord de Schouw" in Zeeland. Een prachtige plek met een uitbundig bloeiende tuin, een fantastische keuken, een buiten zwembad, heerlijk warme sauna en goede masseurs.

.

fullsizeoutput_32f_edited.jpg
fullsizeoutput_32f_edited.jpg
Schermafbeelding%202021-04-13%20om%2012.

Kamer met badkamer:                                 ​Kamer met wastafel en gedeeld sanitair:                  Andere opties:


€ 510 - 1p kamer                                        € 470 - 1p kamer                                                       € 315 - eigen tent / camper
€ 425 - 2p kamer                                        € 395 - 2p k
amer                                                       € 295 - overnachting elders
€ 370 - 3/4p kamer                                     € 350 - 3/4p kamer 

Relax Arrangement = 50 euro korting

Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma willen volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je wel toegang tot de open lessen (voor het ontbijt of na het diner). 

Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

bottom of page