IMG_6036.JPG Kirtan Yoga Sacred Art Yantra Maditation Mantra

Retreat

 exploring a little deeper

Helende Stilte zomer retraite

 2-6 Augustus

Het programma wat ik samen met Florien Kortenhorst  tijdens deze retraite zal aanbieden nodigt je uit om thuis te komen in de helende stilte van je essentie. Weer ontdekken dat je Goddelijke stralende Zijn waarnaar je zo kunt verlangen altijd aanwezig is...

In ons dagelijks leven ervaren we de stilte niet altijd. Met de aandacht veelal gericht op dingen die we moeten bereiken in de buitenwereld, de volle to do lijsten, emoties die ons over nemen of kopzorgen over het leven is onze focus weg van het nu en de stilte. 

 

Hoe zou het zijn om in deze zomer 5 dagen in een sacred space te zijn om jouw innerlijke reis door de stilte te maken? 


 

  • Spotify Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
helendestiltefbeventwarmezomerplus.jpg

5 DAGEN VERSTILLEN....

Door samen 5 dagen te verstillen en te vertragen in de natuur, kom je thuis bij je Zelf. 

Niets moeten, een prachtig programma en de handvaten die wij je aanrijken zullen onze patronen om de stilte te ontlopen bewust laten worden. Patronen van gedachten, emoties en sensaties in het fysieke en energetische lichaam. 

In de liefdevolle aandacht die we zullen beoefenen, en gedragen door de liefdevolle aanwezigheid van moeder aarde zullen deze patronen en blokkades vanzelf verzachten. 

We nodigen je uit om laagje voor laagje je ruis af te leggen, weerstand tegen dat wat zich in je aandient te omarmen en op die manier dieper in je Zelf te verankeren. Het licht dat je in essentie bent kan dan weer vrij gaan stralen, en in onze ervaring is er niets meer vervullend dan dat. Het brengt ons de ervaring van de  Goddelijke Essentie.

 

IMG_1704_edited.jpg

 SAMEN 

De combinatie van het ontmoeten van jezelf in de stilte, en het samen zijn in het krachtige groepsveld versterkt de kracht van ons eigen innerlijk proces. Jij maakt jouw reis, je mag de anderen helemaal los laten. Niet rekening houden, zorgen voor, je mag Zijn, in jouw ruimte in verbinding met de bron.

 

 

OFFLINE

We zullen tijdens deze dagen niet spreken en offline gaan. Voor de begeleiding zullen we woorden gebruiken waar nodig. In de avond zullen we samen zingen. Mocht je tegen iets aan lopen wat je echt bespreken wilt dan kan je dit aangeven en dan zullen we daar samen een moment de tijd voor nemen. Om het gevoel van veiligheid en intimiteit te waarborgen zullen we tijdens deze retraite geen foto's of video's van elkaar maken.

 

PROGRAMMA:

7:30- 8:00 Meditatie (optioneel)
8:00- 9:00 Meditatieve Yoga met Ganga Ma

9:15-10:00 Ontbijt

 

11:00-12:30 Programma met Florien (dans/ helende reis/ ritueel)

12:30- 13:30 Lunch

Sommige dagen een gezamenlijke wandeling met wie wil 

 

17:15-18:00 Zitmeditatie met Florien

18:15-19:00 Diner

 

20:00-21:00 Mantra zingen/ligconcert met Ganga Ma
21:00-21:20 Meditatie 

 

Heerlijk ZIJN mag op nummer 1!
Het programma geeft structuur aan je dag. Daarnaast zijn er dagdelen zonder programma die je zelf invulling kan geven en doe je soms een klein dagelijks klusje. Verder is er materiaal aanwezig voor (mandala's) tekenen, en kleien. 

Als je wilt kan je buiten het programma om een massage boeken bij een holistisch masseuse die je helpt om door blokkades heen te voelen en verzachten. Het is natuurlijk hartje zomer, er staat een koelbad in de tuin voor wanneer het heet is, en er kan in een nabij gelegen vaartje gezwommen worden.

 

20210504_153621-2_edited.jpg

LOCATIE

Tijdens deze 5 dagen creëren we samen een gewijde ruimte in de omhullende sfeer van het prachtige landgoed de Bronhoeve in Cothen. Je mag je overgeven aan liefdevolle verzorging, heerlijke vegetarische maaltijden van Vera Vos, prachtige natuur en magische zonsondergangen. 

De energie van dit landgoed voelt erg krachtig, verstillend en inspirerend, je kan voelen dat er met liefde voor wordt gezorgd door de hoeders van de plek. Er zijn verschillende krachtplaatsen gemaakt die we ook in rituelen zullen gebruiken of waar je zelf een reis kunt maken.

DEELNEMEN

Voel jij een ja voor dit verstillende avontuur? Voor deze intieme retraite kunnen we minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers verwelkomen, dus ben er op tijd bij. 

Als je vragen hebt of een plek wilt reserveren, mail dan naar florienkortenhorst@gmail.com, zij zal dan contact met je opnemen.

 

BIJDRAGE

Deze 5 dagen wordt je volledig verzorgd voor een bijdrage van €695,- 
dit is voor de begeleiding, en incl. slapen en alle biologische maaltijden, tussendoortjes en drankjes.

Tent (of camper) overnachting: €675,- je neemt je eigen tent en slaapspullen mee, je mag zelf een fijne plek op het terrein uitkiezen en krijgt een kleine korting op de overnachting.

Er zijn 3 slaapkamers waaronder 1 
tweepersoonskamer. Je kunt natuurlijk altijd ook kiezen voor de rust van je eigen tent, of even contact met ons opnemen over de mogelijkheid van de tweepersoonskamer. 

Als je last hebt van lichamelijke of psychische aandoeningen dan vragen we je contact met Florien op te nemen zodat we kunnen afstemmen of deze retraite passend is voor jou op dit moment. 

ADRES

Ossenwaard 14     3945 PG Cothen    Nederland

TIJDEN
10:00u ontvangst op de Bronhoeve op 2 augustus
10:45 Openingscirkel
op 6 augustus gaan we na de lunch uit de stilte, dan is er ruimte voor delen en integratie, en nemen we afscheid rond 17u

 

Over Florien:
In de stilte kwam ik thuis. Op mijn 20e ontdekte ik de stilte, 5 dagen lang het diepe in en ik wilde er eigenlijk niet meer uit. De stilte liet me zien wie ik werkelijk was, mijn subtiele essentie kwam in alle helderheid naar voren. Deze en vele stilte ervaringen zijn een anker in mijn leven. Een plek om steeds weer naar terug te keren als het hectisch is in mijn binnen of buitenwereld. Het natuurlijke Zijn heeft een plek in al mijn werk, als coach, energetisch transformatie therapeut, en de trainingen die ik geef in het muti-dimensionale veld. Ik zie dat wij in essentie prachtige stralende zielen zijn, die hier op aarde hun licht komen brengen. Door traumatische ervaringen groot of klein, sluiten we ons af, raken we uit verbinding met de bron en gaan we onszelf en ons hart beschermen. Onze energie verdicht en stagneert. Het mooiste wat ik de wereld kan brengen is een veilige bedding en begeleiding waarin zielen weer thuis kunnen komen op aarde om ook hun licht weer te gaan stralen en helderheid krijgen op hun pad. Ik heb vele stilteretraites begeleid en zelf gevolgd met een Boeddhistische inslag. Ik zet in mijn werk verschillende disciplines in die voor mij persoonlijk waardevol zijn geweest. Meer over mijn werkwijze vind je op mijn website: www.floriennatuurlijkjezelf.nl